HTML

psmith szingapúri kirándulása

psmith szingapúri kirándulása

Friss topikok

  • onetom: kis pontositas: a "kizartak singaporebol" ugy ertendo, h "not eligible to enter under current poli... (2011.08.07. 04:52) fizu
  • suan2: A nyúl éve van most, de nem tudom mit jósolnak a kínaiak, nem tudok kínaiul :) Újságot nem szoktam... (2011.02.09. 04:47) BÚÉK
  • katonadavid: Nice. Lehet látták, hogy kezd borulni az ég és úgy voltak, a Nagy Sensei majd megoldja a helyzetet... (2011.02.02. 16:28) tűzoltó
  • sumani: Örülök, hogy jáccani is van időd és kedved. Nálunk itt havas hideg idő van. Te még mindig rövidgat... (2011.01.24. 08:57) játékok
  • suan2: @sumani: Nem szedtem fel. Bar merlegem nincs, de szvsz nem vagyok sulyosabb, mint amikor eljottem. (2011.01.03. 11:05) KKK

Linkblog

Thaiföld újra

2010.08.17. 18:39 suan2

Múlt hónap végén voltunk Thaiföldön. Tomi lányának volt egy szereplése az iskolai sportnapon. Ez Trang megyében volt, ami délkeletre van Phukettől, ahol múltkor voltunk.

Hat Yai-ba mentünk repülővel, ilyen a repülőtér:

Onnan mikrobusz vitt el minket a buszállomásra, ahol egy "távolsági busszal" (ami egyébként szintén mikrobusz) mentünk Trang-ba. Illetve még előtte kiszálltunk, mert Trang előtt kell lekanyarodni a faluhoz, ahol Tomi lánya és anyósa lakik.

Ott egyébként az a szokás, hogy a távolsági buszoknak nincsenek előre kijelölt megállóhelyei, hanem mondani kell a sofőrnek, hogy hol szeretnél kiszállni. Na ez nem volt egyszerű, mivel egyikünk sem nagyon tud thai-ul, az ottaniak meg persze alig tudnak angolul. Szóval felhívta Tomi a rokont, aki jött értünk autóval, és odaadta a telefont a sofőrnek, és ők lebeszélték egymással :)

Egyik buszról sincs sajnos képem, de talán jobb is, mert elmenne a kedvetek Thaiföldtől :)

Ez az a ház, ahol laktunk (a terepjáró mellett, az a szürke autó Tomiék autója):

A sportnapról is pár kép.

Bionee, és a barátnői:

A teljes iskolai csapat a felvonulás meg sportolás előtt (a háttérben az ott én volnék):

Bionee, a felvonulás élén:

Egy másik lány hasonló ruhában, mint Bionee. Kicsit "másképp" áll neki a ruha:

Volt táncos műsor is (meg persze jópáran beszédet is mondtak, de arról nem csináltam képeket, mert úgyse érdekel senkit :-) ):

Ebédszünetben egy kislány nagyon érdeklődött irántunk, mint egyetlen fehér emberek iránt. Titokban fényképeztek minket, amikor úgy gondolták hogy nem látjuk. Aztán Tomi modellt állt:

"A FÜL" :-)

Bionee, amint épp a csapatot bíztatja gyorsabb futásra:

Udaa, Bionee legjobb barátnője első helyezett lett az egyik futóversenyben. Mert persze van rendes ceremónia díjátadással, nem ám csak úgy futnak, "oszt jóvan" :) Sőt, annyira komoly a dolog, hogy a futóversenyen még bírók is voltak, akik zászlókat lengettek, ha mindenki készen állt, meg volt célszalag is. Szóval megadták a módját a sportnapnak, nem úgy mint odahaza.

Bionee, díjátvétel közben. Minden csapat kapott valami díjat egyébként, addig osztogatták a díjakat (volt bőven amúgy).

 

Mindemellett jártunk erre-arra, például láttunk macskát a boltban:

Bee bátyjának van banánfája is:

Megmutattuk a rokonoknak az iPhone-t, eléggé nagy érdeklődés övezte :-)

Hazafelé menet, egy út menti kis boltnál vártuk a buszt, ami átvitt minket Hat Yai-ba (igen, kicsit leégtem):

Hat Yai-ban a repülőtérre még kisebb "busszal" mentünk. Kívülről nincs fotó sajna, pedig poénos, ez egy platós kisteherautó, aminek a hátulján van pad. Meg persze ponyva, hogy ne ázzunk meg ha esne az eső.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://psmithsg.blog.hu/api/trackback/id/tr632228591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása